Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-28@10:14:24 GMT

روزه در ماه مبارک رمضان موجب نزدیکی قلوب مسلمین خواهد شد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۹۶۵۲۴

روزه در ماه مبارک رمضان موجب نزدیکی قلوب مسلمین خواهد شد

حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی اکبر حسینی نژاد مشاور تولیت حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه ضیافت الهی "رمضان الکریم" به تمام مسلمانان جهان، با اشاره به اهمیت روزه و تاثیرات وحدت آفرین این ماه عزیز، اظهار داشت:  در تمام فرق و مذاهب اسلامی، بر این مسئله اتفاق نظر وجود دارد که روزه یکی از ارکان اصلی اسلام می باشد؛ با این احتساب که در مسئله نماز ممکن است شکل ظاهری نماز تفاوت هایی داشته باشد اما در مسئله روزه فقط در زمان افطار و غروب شرعی یک اختلاف ناچیزی وجود دارد که این نشان دهنده وحدت وتقریب میان مذاهب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، افزود: تمام مسلمانان ماه مبارک رمضان را به اتفاق یک ماه الهی می دانند و در این ماه همگی به کارهایی که رضایت الهی در آن است اهتمام می ورزند.

وی تصریح کرد: روزه از منظر مذاهب اسلامی دارای فواید جسمی و معنوی است؛ مذاهب اسلامی همانگونه که در مسئله قبله تقریب دارند و به یک سو نماز را اقامه می کنند، در مسئله روزه نیز اینگونه است و تمام امت اسلامی روزه را با اهمیت بالایی قبول دارند، حتی غیر مسلمانان نیز مانند مسیحیان در سال چند روز را روزه می گیرند و این نشان می دهد که تمام ادیان الهی روزه را مورد اهمیت قرار داده اند.

استاد حوزه علمیه قم، اذعان داشت: در قرآن کریم آیات بسیاری نسبت به مسئله روزه بیان شده است؛ از جمله آن می توان به وجوب روزه اشاره نمود که می فرماید: " کتب علیکم صیام" که برای مسلمانان و بشریت مسلم کرده است و از نظرعلمی ثابت شده است که روزه دارای فواید بسیاری می باشد.

وی عنوان کرد: از دیدگاه علما، ماه مبارک رمضان از بهترین ماه های سال امت اسلامی به حساب می آید، زیرا که بر معنویت انسان تاثیر مستقیم دارد؛ مشاهده می کنیم در این ماه مبارک تمام جرائم به حداقل رسیده و این در نتیجه توجه به این ماه و روزه است، تمام گناهان کاهش یافته و به حداقل می رسد و انسان ها به سمت مسیر صحیح هدایت می شوند که از منظر علماء یک کار ارزشی و  معنوی و اخلاقی است.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: رمضان1401 ماه رمضان مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۶۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سردار رادان: دشمن می‌خواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذرد | تیرهایی را که به سمت ما رها می شود مبارک می دانیم
  • عملیات «وعده صادق» موجب شادی تمام حق طلبان شد